Αγώνας δρόμου σε όλα τα μέτωπα!

Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι η καθοριστική μια και αναμένονται οι τελικές επαφές, προκειμένου οι «κίτρινοι» να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, μετά την απόφαση της ΚΜΑ την περασμένη Πέμπτη.

Όπως έχει σημειωθεί σε άλλο ρεπορτάζ υπάρχει το εμπόδιο του κυπέλλου. Σημείο αναφοράς η ανάκληση της συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας (απαραίτητη προϋπόθεση για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στη Γ΄ εθνική). Η διοίκηση Στεφανίδη μέχρι χθες ήταν αρνητική ΄για να το κάνει.

Οι επόμενες κινήσεις;

Α. Η σύσταση διοίκησης-εξπρές στην ΠΑΕ, η οποία θα αντικαταστήσει τον Στεφανίδη και τους συνεργάτες του, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διάλυση της εταιρίας.

Β. Θα υπάρξει σήμερα νέα επαφή με τη ΦΑΕ και τους νομικούς της πολιτείας ώστε να βρεθεί το «νομικό» παράθυρο για το κενό νόμου που υπάρχει σχετικά με την (μη) ευθύνη διοίκησης Ειρηνοδικείου σε περίπτωση ειδικής εκκαθάρισης. Την Παρασκευή βρέθηκαν κάποιες σχετικές περιπτώσεις, αλλά υπήρξαν διχογνωμίες και προτιμήθηκε να ξεκαθαρίσουν σήμερα όλα.

Στην περίπτωση αυτή, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να βασιστούν στο γεγονός ότι ο νόμος ορίζει ξεκάθαρα ότι οποιαδήποτε διοίκηση έχει εγκριθεί από Ειρηνοδικείο, ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις παλαιοτέρων διοικήσεων.

Σήμερα σε συνεργασία με τους νομικούς αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν έχει βάση η σκέψη να υπάρξει εξουσιοδότηση των μεγαλομετόχων στην τριμελή μεταβατική διοίκηση μετά τις αποφάσεις των γενικών συνέλευσεων για την ανάκληση της συμμετοχής από το κύπελλο, ώστε να μην υπάρχει ευθύνη σε πρόσωπα.

Φυσικά, θεμελιώδες ζήτημα να ξεκαθαρίσει και το σχήμα που υπό τη σκέπη του ΑΣ θα «τρέξει» την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, με τον Ομηρο Φωτιάδη να παίζει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο κάδρο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Γιώργου Γαλανού.

To Top