ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγώνα αγάπης για τον μικρό Αντώνη έδωσαν οι βετεράνοι του Άρη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο σκοπός ήταν ένας. Να μαζευτεί ένα αξιοπρεπέστατο ποσό για τον Αντώνη Γεωργόπουλο.

Για το λόγο αυτό οι Βετεράνοι του Άρη βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και πήραν μέρος σε φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου για τον 10χρονο Αντώνη, ο οποίος πάσχει από βαριά εγκεφαλική παράλυση, με πλήρη νοητική υστέρηση, σπαστική τετραπληγία και επιληψία!

Εκτός από τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τους παλαίμαχους της Αλεξάνδρειας, ήρθαν και από την Αθήνα για να ενισχύουν την προσπάθεια βετεράνοι παίκτες, μεγάλα ονόματα του παρελθόντος. Όπως οι Κελεσίδης, Αρδίζογλου, Σταυρόπουλος, Καλτσάς, Κασδοβασίλης και άλλοι είναι μερικά από τα ονόματα αυτών που ήρθαν.

Η ιστορία του Αντώνη έχει ως εξής: Ενώ ήταν απολύτως υγιής ο μικρός Αντώνης, εντελώς ξαφνικά πριν δύο χρόνια, διαγνώσθηκε με το σύνδρομο FIRES/επιληπτική εγκεφαλοπάθεια, και από τότε παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι, χωρίς δυνατότητα κίνησης! Χρειάζεται καθημερινή κατ’ οίκον φυσικοθεραπεία, για να αποφευχθούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο μυοσκελετικό σύστημα.

Από αύριο Τρίτη η οικογένεια του μικρού Αντώνη θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό ώστε όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει πιο ενεργά.

To Top