ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγώνες επίδειξης στην Έδεσσα για τις ακαδημίες του “κιτρινόμαυρου” πόλου (photo)

Οι ομάδες των ακαδημιών μίνι κορασίδων, μίνι παίδων και προμίνι του υγρού στίβου του Άρη έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του κλειστού κολυμβητηρίου της Έδεσσας, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου σε αγώνα επίδειξης με την ομάδα παίδων και μίνι παίδων των Δελφινιών Πτολεμαΐδας.

Κυριακή σημαίνει στοίχημα και στο Foxbet.gr θα βρείτε τα πληρέστερα ρεπορτάζ, όπως και προγνωστικά από τους κορυφαίους tipsters του χώρου!

Έτσι, στο κατάμεστο κολυμβητήριο οι “κιτρινόμαυροι” αθλητές χάρηκαν την ατμόσφαιρα και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες απέναντι στην καλύτερη ομάδα του συλλόγο της δυτικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του, το κοινό απήλαυσε και την ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή, η οποία ήταν εντυπωσιακή και στο τέλος χειροκρότησε όλους τους αθλητές.

Ακούραστοι εργάτες της διοργάνωσης ήταν οι κ.κ. Τάσος Παπαδόπουλος, Ιορδάνης Χατζηγεωργίου και φυσικά ο έφορος του Άρη, κύριος Πασχάλης Καραγι’αννης, ενώ το παρών έδωσε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας των “κίτρινων”, Μανώλης Γούναρης, ο οποίος διετέλεσε και διαιτητής.

 

To Top