Αγώνες προετοιμασίας για το τμήμα πυγμαχίας το Σάββατο

Αγώνες προετοιμασίας ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος πυγμαχίας θα γίνουν το Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, κάτω από την θύρα 7 με τη συμμετοχή του Άρη και άλλων εννιά σωματείων από την βόρεια Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης “το προσεχές Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο γυμναστήριο πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ κάτω από τη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» σωματειακοί αγώνες πυγμαχίας τύπου sparing, στους οποίους θα λάβουν μέρος δέκα σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για αγώνες προετοιμασίας, προκειμένου οι πυγμάχοι ν΄ αποκτήσουν εμπειρίες ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των ανδρών, που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 8 Οκτωβρίου 2012.

Να σημειωθεί ότι στους εν λόγω αγώνες δεν υπάρχει αποτέλεσμα, ώστε οι προπονητές και οι αθλητές να διορθώσουν τα λάθη τους και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ζύγιση των αθλητών θα γίνει το Σάββατο από τις 10:00-10:30 και στις 11:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Τέλος, το τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου μας καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών μας”.

 

To Top