Χωρίς κατηγορία

Αδέλφια Καραγκούνη: Δεσμοί αίματος! Τι λέει ο Θάνασης για τον αμυντικό του Άρη

Η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε μετά από κάποια χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και την Κυριακή το βράδυ, στο γήπεδο του Περιστερίου, ο Βασίλης και ο Θανάσης Καραγκούνης θα βρεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά και μάλιστα σε αγώνα της Σούπερ λίγκας.

Πρόκειται για κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά αν σκεφτούμε ότι θα “μονομαχήσουν” πολλές φορές τα επόμενα χρόνια και η «Μακεδονία» μπαίνει ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Ο 19χρονος Βασίλης, δεξιός μπακ του Άρη, θα είναι φιλοξενούμενος και ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος Θανάσης, μέσος του Ατρόμητου, οικοδεσπότης. Αμφότεροι θέλουν να κερδίσουν και δεν σκέφτονται καν ότι στο αντίπαλο “στρατόπεδο” θα υπάρχει ένα δικό τους πρόσωπο. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν άσχημα, δεν έχουν νίκη και θα κυνηγήσουν την πρώτη.

Η υπόθεση στο Περιστέρι θα είναι καθαρά προσωπική, με τους “κίτρινους” πάντως να αφήνουν τους συναισθηματισμούς στην άκρη και να πηγαίνουν για το τρίποντο έχοντας σύμμαχο την περσινή τους επιτυχία. “Δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό”, απαντούν σε όσους τους λένε ότι θα παρακολουθήσουν με αγωνία την οικογενειακή υπόθεση που θα εξελιχθεί στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον φυσικά επιλεγούν από τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Γιώργο Παράσχο.

“Είναι η πρώτη φορά που θα κληθώ να αντιμετωπίσω και να μαρκάρω τον αδελφό μου”, λέει ο Θανάσης, που έχει το μυαλό του πρώτα στη ρεβάνς με την Άλκμααρ και συμπληρώνει: “Κάθε μέρα με ρωτούν τι θα γίνει. Απλώς θα είμαστε για 90 λεπτά αντίπαλοι”.

Το ξεκίνημα του μεγαλύτερου Θανάση και του μικρότερου Βασίλη ήταν κοινό, από τις ακαδημίες της Λαμίας. Στη συνέχεια ο πρώτος μεταγράφηκε στον Ανδρούτσο Γραβιάς, μεταπήδησε στο Φωκικό και κατέληξε στον Ατρόμητο. Ο Βασίλης μετά τις ακαδημίες μεταγράφηκε στον Ατρόμητο, ακολούθησε η Ουντινέζε, επαναπατρίστηκε για την Κ20 του Ολυμπιακού με τον οποίο έκανε εκπληκτική πορεία μέχρι τους “8” του Τσάμπιονς λιγκ στην κατηγορία NextGen Series, μέχρι που παραχωρήθηκε δανεικός στον Άρη.

Πηγή: Εφημερίδα Μακεδονία

To Top