Αδέρφια Γιόκιτς σε Τζακ Νίκολσον: «Αντίο, τα λέμε του χρόνου!» (video)

Οι φίλοι των Λέικερς κατέκλυσαν το Staples Center προσδοκώντας να δουν την ομάδα τους να νικά στο Game 3 τους Νάγκετς και να αρχίζει την αντεπίθεσή της στους τελικούς της Δύσης. Αντ’ αυτού, όμως, είδαν την ομάδα του Ντένβερ να κυριαρχεί ξανά και να φτάνει στο 3-0. 

Τα δύο αδέρφια του Νίκολα Γιόκιτς ήταν στο γήπεδο και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να… πικάρουν τους φίλους των γηπεδούχων. Μάλιστα, όταν ο ίσως διασημότερος οπαδός των Λέικερς, ο Τζακ Νίκολσον, πήρε το δρόμο για την έξοδο, οι δύο μεγαλόσωμοι Σέρβοι σηκώθηκαν και άρχισαν να του φωνάζουν ειρωνικά «Αντίο, τα λέμε του χρόνου». O θρυλικός ηθοποιός, πάντως, δεν «μάσησε» και φέρεται να τους απάντησε κάτι χαμογελώντας.

Ασφαλώς τα δύο αδέρφια Γιόκιτς δεν είναι… παιδάκια. Ο 41χρονος Στραχίνια έχει ύψος 2,04μ., ενώ ο 39χρονος Νεμάνια 1,98μ. Αμφότεροι παρακολουθούν από κοντά την πορεία του αδερφού τους στο ΝΒΑ και είναι έτοιμοι να… επέμβουν όταν νιώθουν ότι απειλείται. Όπως όταν ο «Τζόκερ» είχε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον Μαρκίφ Μόρις ή όταν ο Ντέβιν Μπούκερ τον είχε προκαλέσει.

To Top