ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδίστακτοι φονιάδες, απίστευτο μένος! Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον Άλκη έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Απίστευτο μένος, αδίστακτοι δολοφόνοι, αδίστακτοι οι φονιάδες του 19χρονου Άλκη! Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση. Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφονημένος 19χρονος είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς χτυπήθηκε με βαρβαρότητα από τους αδίστακτους φονιάδες. Όπως μετέδωσε πριν λίγο το Mega, ο θάνατος του ναι μεν οφείλεται στο μαχαίρωμα που βρήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο υπήρχαν και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου. Όλα αυτά δείχνουν το μένος των δολοφόνων με την Αστυνομία να βρίσκεται στο κυνήγι τους ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Νωρίτερα, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία «ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή».

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία. Οι Αρχές περιμένουν να συνέλθουν οι τραυματίες προκειμένου να δώσουν στοιχεία για την υπόθεση.

Πραγματοποιήθηκαν 15 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

 

To Top