ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αδαμίδης για τα επεισόδια στο Περιστέρι: “Το μόνο που έχουν μάθει τα ΜΑΤ με τα πράσινα είναι να δέρνουν” (audio)

Ο νομικός σύμβουλος του Γ.Σ. Ηρακλής, Αλέξης Αδαμίδης μίλησε για την επίθεση που δέχθηκαν οι οπαδοί του Ηρακλή από τα ΜΑΤ στο γήπεδο του Μακεδονικού και το συνδύασε με την ωμή βία που δέχθηκαν άνδρες, γυναίκες και παιδιά φίλαθλοι του Άρη πριν από έναν μήνα περίπου στο Περιστέρι και την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στον Flash Radio 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό Express” ο κ. Αδαμίδης τόνισε για τα επεισόδια στο Περιστέρι: “Έπεσε ξύλο χωρίς λόγο. Αφενός είναι ανεκπαίδευτοι οι ίδιοι άνθρωποι σε ίδιες συνθήκες. Το μόνο που έχουν μάθει είναι να δέρνουν. Σε όποια συνθήκη κι αν συμβεί, έτσι και εμφανιστούν αυτά τα ΜΑΤ με τα πράσινα να φύγετε μακριά. Χωρίς λόγο θα φάτε ξύλο”.

Ήδη ο ΓΣ Ηρακλής το πρωί της Δευτέρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που στρέφεται κατά των υπευθύνων της ΕΛ.ΑΣ., αξιωματικών και αστυνομικών, οι οποίοι συμμετείχαν στα μέτρα τάξης και κατονομάζονται.

Την αναφορά κατέθεσαν ο Φώτης Θέος, πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής και ο Αλέξανδρος Αδαμίδης, νομικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Τα αδικήματα που περιγράφονται στο κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς αφορούν -μεταξύ άλλων- τα εξής: παράβαση καθήκοντος, έκθεση σε κίνδυνο, σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση κ.α.

Προσκομίστηκαν, επίσης, βίντεο και φωτογραφίες προς ενίσχυση των όσων καταγγέλλονται. Όπως γνωστοποίησαν οι μηνυτές, προσανατολίζονται να καταθέσουν το επόμενο διάστημα και αγωγή στα αρμόδια δικαστήρια.

To Top