ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αδαμόπουλος: “Άρης η μόνη ομάδα που γεμίζει το γήπεδο! Δικαιοσύνη για τον Άλκη” (audio)

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Σάκης Αδαμόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» του Flash 99.4 και μίλησε μεταξύ άλλων και για την ομάδα μπάσκετ των κιτρινόμαυρων, τους χορηγούς της Midea, αλλά και για τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Για το πως βλέπει το μέλλον του μπασκετικού Άρη είπε: «Θα φτάσουμε στις επιτυχίες του παρελθόντος, Αν φύγει ο βραχνάς των χρεών προς το κράτος, θα βρεθεί άνθρωπος που θα αναλάβει. Ο Άρης έχει μπασκετική παιδεία. Είναι η μόνη ομάδα που γεμίζει το γήπεδο ακόμη και με τον τελευταίο όταν παίζει. Οι άνθρωποι της Midea είμαι σίγουρος ότι έλεγαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι έκαναν καλά που επένδυσαν στον Άρη».

Για τη δολοφονία του Άλκη: «Τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν αυτά. Κάποτε πηγαίναμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Κανένας από τους βετεράνους του ΠΑΟΚ δεν βγήκε να καταδικάσει βλέποντας μέσα στο γήπεδο τους πανό για συμπαράσταση στους δολοφόνους.
Ποια φιλικά να γίνουν με αυτούς τους ανθρώπους; Θα ακούσουμε ίσως και ότι έγινε αυτοκτονία. Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Άλκη. Τα πολλά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια που αντιμετωπίζει όλα αυτά με ευπρέπεια και μεγαλείο ψυχής».

Ακούστε όλα όσα είπε:

To Top