ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδειάζει η… κλεψύδρα για τον Κάρλσον

Στις επόμενες μέρες, οι άνθρωποι του Άρη θα αναλάβουν την τελική αξιολόγηση των παικτών του ρόστερ, προκειμένου να προχωρήσουν στις αλλαγές ενόψει των απαιτητικών υποχρεώσεων που έρχονται.

Από τους ποδοσφαιριστές που έφτασαν το καλοκαίρι στο Κλεάνθης Βικελίδης και είχαν ένα ιδιαίτερο ελκυστικό βιογραφικό ήταν ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Ο Σουηδός επιθετικός με παρουσία σε σημαντικές Ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και διεθνείς συμμετοχές, αναζητούσε την επιστροφή του στην Ευρώπη από την Ιαπωνία και ο Άρης έμοιαζε να αποτελεί την καλύτερη αφορμή για ένα δυναμικό comeback.

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, αλλά στην πράξη όλα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ο Άκης Μάντζιος έκανε ουκ ολίγα τετ α τετ με τον Κάρλσον θέλοντας να του κεντρίσει τον εγωισμό και να τον επαναφέρει σε ανταγωνιστικές εμφανίσεις, ικανός να σηκώσει το βάρος των υποχρεώσεων της κιτρινόμαυρης φανέλας.

Όπως όλα δείχνουν πλέον η αγωνιστική… κλεψύδρα του Κάρλσον αδειάζει! Με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα του, τις άκαρπες προσπάθειες να… επανέλθει και τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας, είναι το πλέον πιθανό να δρομολογηθεί μια πρόωρη λύση της συνεργασίας με τον Σουηδό, με τις δυο πλευρές να κάθονται στο τραπέζι των συζητήσεων.

To Top