ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αδειάζει Κάλας ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη για Γκιρτζίκη

O επικεφαλής της ΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης άδειασε τον Κάλας για τις βολές που είχε εξαπολύσει σχετικά με τον ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, καθώς και για τους χειρισμούς των κίτρινων, τη στιγμή που η ομάδα από την Άρτα εξασφάλισε ένα σημαντικό έγγραφο που μπορεί να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις!

«Πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Ο Γκιρτζίκης έμεινε σταθερός στις απόψεις του. Αταλάντευτος, Μας έδωσε το έγγραφο. Δεν είχε υστεροβουλία. Είχα δώσει εντολή στον κύριο Γκαγκάτση να μην μιλήσει σε κανέναν. Ο Γκιρτζίκης μου είπε κάντε την αίτησή σας και μας απάντησε αμέσως. Απλά έστειλε ένα φαξ σε αριθμό που δεν ίσχυε. Η ενέργεια είναι γνωστή στους ανθρώπους του Άρη. Δε θριαμβολογούμε” είπε αρχικά μιλώντας στον Αρένα για να συμπληρώσει:

“Ένας να κερδίσει από εμάς, κερδίζουν όλοι. Εγώ τόσο ήξερα, εμπιστεύτηκα τον κύριο Γκαγκάτση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γκιρτζίκη και να πούμε δημόσια ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να μας δώσει ότι του ζητήσαμε.

Ο Γκιρτζίκης εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όχι τον Άρη ή τον Καραϊσκάκη. Άρα είναι άδικο να πυροβολείται ο Γκιρτζίκης.

Δεν διαπίστωσα ποτέ να είναι παράνομη η απόφαση. H επιτροπή εφέσεων αυτά βρήκε, αυτά αποφάσισε. Δε γράφτηκε ότι θα ισχύει από την άλλη χρονιά.

Τα μπαράζ είναι θέμα μιας βδομάδας σε ουδέτερα γήπεδα.

Στο μπάσκετ στα νιάτα μου ήμουν και εγώ Άρης και Γκάλης!»

To Top