ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αδειάζουν… το μυαλό τους, επικεντρώνονται στη συνέχεια

Επανήλθε ο προβληματισμός στις τάξεις του Άρη μετά την ήττα και την κακή (αμυντικά κυρίως) εμφάνιση στην Πυλαία. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν από σήμερα την ευκαιρία να… αδειάσουν το μυαλό τους, καθώς έχει δοθεί διήμερο ρεπό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Τόσο σήμερα, όσο και αύριο οι παίκτες του Άρη θα μπορέσουν να ξεκουραστούν, να ανασυνταχθούν και να καθαρίσουν τις σκέψεις τους ενόψει της συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια σειρά απαιτητικών αγώνων που ξεκίνησε από το παιχνίδι με το Περιστέρι, αλλά επί της ουσίας κρατάει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Τώρα υπάρχει διακοπή δύο βδομάδων λόγω των εθνικών ομάδων, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Άρη, αλλά και στις περισσότερες ομάδες, να δουλέψουν και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Ο Άρης βλέπει πλέον το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 8 Δεκεμβρίου στο Παλέ, ενώ έπεται ο αγώνας στην Πάτρα με τον Προμηθέα.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο φέτος για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη, όταν και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όμως παράλληλα άπαντες θα δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά με στόχο την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα του συνόλου.

To Top