ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αδειοδότηση, συμβόλαια και Καστρίτης! Η επόμενη ημέρα…

Η σεζόν τελείωσε μετά το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό για τον Αρη και ως εκ τούτου το μυαλό μεταφέρεται στην επόμενη μέρα.

Άμεσα, το βάρος για τον Άρη θα πάει στο κομμάτι της αδειοδότησης. Όλα θα πρέπει να ρυθμιστούν μέχρι τις 31 Μαΐου. Μία από τις παραμέτρους στο όλο ζήτημα της αδειοδότησης, είναι η εγγυητική των 80.000 ευρώ, που είναι αναγκαίο να καλυφτεί. Η ΚΑΕ θέλει να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο και στη συνέχεια να ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή και το αγωνιστικό!

Η πρώτη προτεραιότητα για την ΚΑΕ, λοιπόν, είναι η διευθέτηση όλων των ζητημάτων (και αυτών που σχετίζονται με την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε) που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση, ώστε να τελειώσει αυτό το θέμα και μετέπειτα να πάρουν σειρά κι άλλα.

Σχετικά με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον Άρη και για την επόμενη χρονιά, αυτοί είναι οι Νετζήπογλου, Σχίζας και Σιδηροηλίας.

Υπάρχει, ήδη, αυτός ο ελληνικός κορμός για την νέα σεζόν!

Οσο για τον Γιάννη Καστρίτη υπάρχει χρόνος και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει γίνει μια πρώτη επαφή! “Έγινε μία συζήτηση καθαρά προκαταρκτική. Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όπως γνωρίζεται, μέχρι το τέλος Μαΐου η ΚΑΕ πρέπει να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά για το επόμενο πρωτάθλημα και εκεί έχει πέσει το βάρος”, τόνισε σχετικά ο Ελληνας τεχνικός, που θέλει να παραμείνει, αλλά θα χρειαστούν εγγυήσεις και  σχετική στήριξη.

Αλλωστε, το φετινό μπάτζετ είχε μόλις 350.000 ευρώ αξία και θα είναι δύσκολο να μείνουν οι ξένοι!

 

To Top