ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αδιάβαστος” ο πρωθυπουργός: Συγκαλεί σύσκεψη με Τσέφεριν και τις ομάδες της Ευρώπης, χωρίς τον Άρη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της χώρας, φαίνεται πως αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, όμως προφανώς πιάστηκε αδιάβαστος!

Συγκαλεί σύσκεψη με UEFA και τις ομάδες της Ευρώπης, χωρίς τον Άρη!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και συμφώνησε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της 16ης Αυγούστου (11:00) στο Μέγαρο Μαξίμου. Ανήμερα δηλαδή του τελικού του Ευρωπαϊκού Super Cup που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης.

Στη συνέχεια όπως έγινε γνωστό θα υπάρχει ευρεία σύσκεψη μεταξύ των δύο ανδρών και των αρμόδιων Υπουργών της χώρας μας, στην οποία μάλιστα προσκλήθηκαν μα παρευρεθούν και οι ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, των τεσσάρων ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη, αγνοώντας (;) προφανώς ότι ο Άρης είναι η 5η ομάδα που μας εκπροσωπεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και δεν είναι μόνο αυτό: προφανώς αγνοεί (;) ότι ο Άρης ήταν ο σύλλογος που είχε δυο θύματα από τυφλή οπαδική βία, με δυο νεκρούς (Άλκης, Τόσκο).

To Top