Αδιανόητο σκηνικό σε αγώνα πόλο στην Πάτρα: Διαιτητής γρονθοκόπησε προπονητή

Ένα σοκαριστό συμβάν έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντώνης Πεπανός», με τον τεχνικό της ΝΕΠ, Θανάση Κοντάκο, να γρονθοκοπείται από διαιτητή και να διακομίζεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο προπονητής έχει καταθέσει, ήδη, μήνυση.
Η αφορμή φέρεται να έρχεται από το γεγονός ότι η κόρη του διαιτητή πρώτης κατηγορίας, η οποία είναι επίσης διαιτητής, είχε σφυρίξει αγώνες ηλικιακού πρωταθλήματος πόλο το Σαββατοκύριακο, στους οποίους συμπεριλαμβανόταν κι ένας της ομάδας από την Πάτρα.

Οι πληροφορίες λένε, ότι ο προπονητής διαμαρτυρήθηκε έντονα στην διαιτητή για την απόδοση της και τις αποφάσεις της, εκφράζοντας παράπονα ότι αδικήθηκε.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον πατέρας της γυναίκας, ο οποίος πήγε στο κολυμβητήριο εν ώρα προπόνησης, ζήτησε το λόγο από τον Κοντάκο και στη συνέχεια τον χτύπησε. Ο τεχνικός της ΝΕΠ φέρεται να ζαλίστηκε και χτύπησε πέφτοντας, με τους παριστάμενους να καλούν ασθενοφόρο, το οποίο τον διακόμισε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως ο προπονητής έχει ήδη καταθέσει μήνυση και οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, όπου εκεί θα δοθεί η λύση στο συμβάν.

To Top