Αδιανόητο σκηνικό στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: Αποβλήθηκαν μετά από σύρραξη οι προπονητές!

Πρωτοφανή σκηνικά στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο προπονητής των γηπεδούχων Νταβίδ Γκαγιέγο και αυτός των φιλοξενούμενων Ρικάρντο Σα Πίντο αποβλήθηκαν μετά από μεταξύ τους σύρραξη.

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ!
Αμέσως μετά την ανάπαυλα και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν σκληρή αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της αναχώρησης για τα αποδυτήρια, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Νταβίδ Γκαγιέγο, να πλησιάζει απειλητικά αυτόν της φιλοξενούμενης ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο και τον Πορτογάλο να απαντά με σκληρή φρασεολογία!

Ωστόσο η σύρραξη αυτή παρότι δεν πήρε έκταση, ανάγκασε τον Ιταλό διαιτητή της αναμέτρησης Ντάβιντε Γκερσίνι να τους δείξει την κόκκινη κάρτα και να τους απαγορεύσει να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο και να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους!
Αφορμή για το συγκεκριμένο περιστατικό στάθηκε, όπως όλα δείχνουν, το ακυρωθέν γκολ της Ανόρθωσης στο 33′ το οποίο δεν καταλογίστηκε έπειτα από τη χρήση του VAR ως οφσάιντ.

To Top