ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατσιαρός: «Αδικήθηκε φέτος ο Άρης»

Στη φετινή πορεία του Άρη αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες δεν είχαν μέσα στη χρονιά τη βοήθεια που χρειάζονταν από τη διοίκηση.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον «Metropolis 95.5» και τόνισε μεταξύ άλλων πως φέτος οι «κίτρινοι» αδικήθηκαν και άλλες ομάδες ευνοήθηκαν, ενώ παράλληλα ενόψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» υποστήριξε πως αν ο Άρης δεν κερδίσει τότε μηδενίζονται οι πιθανότητες για άνοδο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχει μείνει πίσω: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν μια πολύ εύκολη σεζόν. Έχω παίξει πολλές σεζόν στη Β’ εθνική και ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είχα ξανά πει πως αν ο Άρης δεν πάρει κεφάλι από την αρχή θα δυσκολευτεί πολύ στην πορεία. Τώρα τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εμάς, κι αυτό είναι το άσχημο».

Για το αν θεωρεί πως είναι κομβικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Νομίζω ναι. Πρέπει να καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές ότι εάν δεν κερδίσουν, σχεδόν μηδενίζονται οι πιθανότητες. Οι παίκτες, νομίζω ότι σε καμία στιγμή της σεζόν, δεν είχαν βοήθεια από τη διοίκηση. Η διοίκηση σίγουρα έχει κάνει κάποιες επενδύσεις με το να κάνει το ρόστερ και να στήσει την ομάδα. Ο Άρης εφέτος αδικήθηκε και άλλες ομάδες ευνοήθηκαν».

Για το αν έχει σκεφτεί γιατί δεν πλησιάζει τον Άρη κάποιος επενδυτής που θα δώσει μια μεγάλη οικονομική άνεση στην ομάδα: «Το έχω σκεφτεί. Ο τελευταίος μεγάλος επενδυτής που είχε ο Άρης είναι ο Κοντομηνάς, ο οποίος είχε πάρα πολλά χρήματα. Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι δύσκολος και περίεργος. Γιατί να μπλέξει κάποιος επιχειρηματίας με το ποδόσφαιρο; Είναι πολύ δύσκολο, εκτός κι αν το έχει μεράκι. Νομίζω ότι ένας υγιής επιχειρηματίας που κάνει δουλειά του το ποδόσφαιρο, δεν θα ήθελε να επενδύσει τα λεφτά του μόνο σ’ αυτό. Οι περισσότερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ζημιογόνες. Διαφορετικά για να βγάλεις χρήματα, θα πρέπει να παίζεις στο Champions league ή να δημιουργείς ποδοσφαιριστές και να τους πουλάς σε μεγάλες ομάδες».

Για τους βετεράνους του Άρη και τη δράση τους: «Δραστηριοποιούμαστε έτσι ώστε να γίνονται φιλανθρωπικά παιχνίδια. Έχουνε δημιουργήσει ένα πάρα πολύ καλό σύνδεσμο. Ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι μάλιστα έχουμε και την άλλη εβδομάδα, αυτό για τον Λεκ Μπέλο. Είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται από όλες τις ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα μας και θέλουμε να βοηθήσουμε».

To Top