ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αδύναμος κρίκος στην επίθεση ο Καμαρά παρά την επιστροφή του

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε μετά την απουσία του λόγω τιμωρίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ, όμως αποτέλεσε τον αδύναμο κρίκο της κιτρινόμαυρης επιθετικής λειτουργίας.

Χθες ίσως ήταν η πιο… αδιάφορη και χωρίς ουσία εμφάνιση του. Ένας φορ που όπως φαίνεται στην πράξη -κι αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές- δεν μπορεί να λειτουργήσει ως καθαρόαιμο φορ, παρουσίασε χθες “έλλειμμα” και στην διάθεση, στην κινητικότητα έξω από την περιοχή ή ακόμη και στο μοίρασμα του παιχνιδιού έξω από τις γραμμές της μεγάλης περιοχής.

Πρόκειται σίγουρα για έναν πολύ καλό παίκτη, με τεράστια προσόντα, ειδικά στο “ανοιχτό παιχνίδι”, όμως χθες δεν απείλησε καθόλου, δεν τον ένιωσε η άμυνα του ΟΦΗ και βγήκε στο 80′ δίνοντας την θέση του στον Μάνο.

Μια εικόνα που σίγουρα προβληματίζει από την στιγμή που μιλάμε για την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του Άρη και για έναν παίκτη ο οποίος κατέφτασε στο Κλεάνθης Βικελίδης για να δώσει λύση στο θέμα του γκολ…

To Top