ΑΕΚ: Ανανέωσε την σύμβαση με το ΟΑΚΑ μέχρι το 2022

Την σύμβασή της με το ΟΑΚΑ ανανέωσε η ΑΕΚ, μέχρι την οριστική μετακόμιση της ομάδας στην «OPAP Arena».

Η τρέχουσα ετήσια σύμβαση με το ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, γι’ αυτό και η ΑΕΚ υπέγραψε τη σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι η Ένωση θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το τέλος του έτους για να μπει στο νέο γήπεδό της. Αυτό αφορά κυρίως τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια καθώς δεν θα προλάβαινε να τα δώσει στην «OPAP Arena», αν κι εφόσον εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Conference League.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην ΑΕΚ υπήρξαν μερικοί προβληματισμοί για την κατάσταση του ΟΑΚΑ, καθώς το καλοκαίρι είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η συναυλία των Iron Maiden στις (16/7), η οποία είναι κοντά στους πρώτους αγώνες του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Conference League αλλά και η διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις 2022 τον Σεπτέμβριο που θα γίνει επίσης στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονταν και αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι την τελευταία ημέρα της μεγάλης αλλαγής, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2022.

 

 

 

To Top