ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό των Bad Blue Boys, δεν κατεβαίνουμε στο ντέρμπι»!

Μισή ώρα, περίπου, πριν τη σέντρα (21:00) στο αθηναϊκό ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αν ανοίξει ολόκληρο το πανό των Bad Blue Boys στο πέταλο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, που είναι καλυμμένο κατά το ήμισυ για την ώρα στη Λεωφόρο, δεν θα κατέβει στο παιχνίδι!

Η ΑΕΚ τονίζει χαρακτηριστικά για το πανό: «Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο». Προσθέτει, δε, πως «εφόσον ανοίξει αυτό το πανό, η ομάδα μας δεν πρόκειται να κατέβει για να ξεκινήσει το ματς. Ενημερώσαμε γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και ενημερώσαμε και εισαγγελέα».

Θυμίζουμε, οι Bad Blue Boys, φανατικοί οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι αδελφοποιημένοι με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, να σημειωθεί, έχει ενημερώσει από το απόγευμα σχετικά τις Αρχές, αλλά και τους «πράσινους» ότι ενδέχεται να υπάρχουν προσβλητικά πανό ή κορεό για τον δολοφονημένο Μιχάλη Κατσούρη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από την ΑΕΚ, εξάλλου, τονίζουν ότι το πανό γράφει ”Free the Boys”, δηλαδή «Ελευθερώστε τα Παιδιά», προφανώς για τους συλληφθέντες Κροάτες.

To Top