ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει Λάτσι για Άρη, ανησυχία για Σβάρνα – Πρώτη» για Νταντσένκο – Κοσίδη

Στους Ζίγκα Λάτσι και Στράτο Σβάρνα είχε πέσει το ενδιαφέρον στην αποψινή(3/2) προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς οι δύο παίκτες είχαν κάποιες ενοχλήσεις την Τρίτη.

Τελικά κανείς από τους δύο δεν είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη για το κύπελλο, ωστόσο τα νέα είναι διαφορετικά για τον καθένα από τους δύο.

Πρώτα απ’ όλα ο απεικονιστικός έλεγχος δεν έδειξε κάποια ζημιά, ούτε στον Λάτσι, ούτε στον Σβάρνα. Για τον νεαρό Σλοβένο που είχε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο, δεν έδειξε απολύτως τίποτα το ανησυχητικό και ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα εντελώς προληπτικά. Περισσότερο πρόκειται για κάποια φυσιολογικά σημάδια κόπωσης. Οπότε τον ετοιμάζει η ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Για τον Σβάρνα, ο έλεγχος έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου. Θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή και θεραπεία για να μην του δημιουργηθεί πρόβλημα με τον τένοντα ψηλά στον δικέφαλο.

Θα χρειαστεί να μείνει έξω και το πόσο θα είναι το διάστημα, θα φανεί ανάλογα με την πορεία του προγράμματος που θα ακολουθήσει.

Έτσι, για το αμέσως προσεχές διάστημα θα «σπάσει» το δίδυμο Λάτσι – Σβάρνα στις θέσεις των στόπερ. Ωστόσο παράλληλα έχουμε μετά την επιστροφή του Νεντελτσεάρου κι αυτή του Τσιγκρίνσκι, ενώ πλέον υπολογίζεται και ο Χνιντ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, πριν το ματς με τον Άρη, έχοντας βάλει τις βάσεις της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου έπειτα από το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στην αποστολή μπήκαν για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Όλεγκ Νταντσένκο καθώς και ο 18χρονος επιθετικός Μιχάλης Κοσίδης που χθες υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Εκτός έμειναν και οι Μιτάι, Μπακάκης και Μάνταλος, όπως αναμενόταν. Ο Μιτάι προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Άρη. Ο Μπακάκης ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ ο Μάνταλος έκανε και σήμερα ατομικό και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα προλάβει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Τσιντώτας, όπως και οι Ινσούα και Λιβάια, οι οποίοι όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

To Top