ΑΕΚ και Παναθηναϊκός παίρνουν πάνω από 10.000.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν από την Cosmote

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πρωτεύουσα η ΑΕΚ θα λάβει από την Cosmote για τα παιχνίδια της στη σεζόν 2021-22 το ποσό των 11.000.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός από το ίδιο κανάλι 10.000.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει να λάβει προκαταβολικά και σημαντικό μέρος της συνολικής αμοιβής που θα έχει για τη χρονιά, που δεν αποκλείεται να ξεπερνά τα 2/3 του συνολικού τιμήματος.

Ετσι και αλλιώς, η νέα σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική και σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά. Για πρώτη φορά από την εποχή του Alpha Digital, θα υπάρξουν δύο πλατφόρμες με προϊόν από την εγχώρια Super League. Η ΑΕΚ, μαζί με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, έχουν συμφωνήσει με την Cosmote TV, ενώ Ολυμπιακός, Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος είναι ήδη στη NOVA.

Μένουν έξι «άστεγες» ομάδες και ο ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να τις πατρονάρει, αλλά παράλληλα να πάρει και κάτι καλύτερο για λογαριασμό του, αν και δεσμεύεται με τη Nova. Η Cosmote είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «έξι», αλλά το θέμα δεν προχώρησε και έτσι η έναρξη του πρωταθλήματος είναι στον αέρα.

To Top