ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΑΕΚ και Προμηθέας προσπάθησαν να “αρπάξουν” τον Λάκι Τζόουνς, αλλά είχε ήδη… ταχθεί στον Αυτοκράτορα!

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες την απόκτηση του Λάκι Τζόουνς, δίνοντας μάχη με πολλές ελληνικές ομάδες στη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού. Τελευταία μπήκαν στο παιχνίδι της απόκτησής του ΑΕΚ και Προμηθέας, αλλά ο Άρης είχε… προλάβει να τον κάνει δικό του.

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού εκτός του Άρη, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ την οποία και απέρριψε, ενώ είχε απαντήσει αρνητικά και στο Περιστέρι και στη Κύμη, παρότι έδιναν περισσότερα χρήματα. Δεν συμμετείχαν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αποδέχθηκε τις προτάσεις.

Ο Άρης πάλεψε όσο καμιά άλλη ομάδα για να τον κάνει δικό του. “Και μόνο η προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του Άρη, πόσο πολύ του έδειξαν ότι τον θέλουν, ήταν κάτι που έκανε τη διαφορά”, είπε στο PRESSARIS άνθρωπος που γνωρίζει άριστα όσα διαδραματίστηκαν με την περίπτωση του Τζόουνς.

Τις τελευταίες 48 ώρες μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του και η ΑΕΚ, χωρίς να καταθέσει επίσημη πρόταση, όπως και ο Προμηθέας, όμως ο Λάκι Τζόουνς είχε πάρει την απόφασή του και έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο του Άρη.

To Top