ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Κρίστισιτς με Άρη, εκτός και ο Ζεράλδες που βγήκε (επίσης) από το «ψυγείο»

Χωρίς τον Κρίσταν Κρίστισιτς θα αντιμετωπίσει τον Άρη η ΑΕΚ, μιας και ο Σέρβος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ΑΕΚ προπονήθηκε με αρκετά προβλήματα σήμερα. Κατ΄ αρχήν, οριστικά νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον Άρη τέθηκε ο Κρίσταν Κρίστισιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί και έχασε και τη σημερινή προπόνηση.

Την ίδια στιγμή εκτός προπόνησης έμεινε και ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος ανέβασε πυρετό και έμεινε σπίτι του. Μετά τον Βράνιες και ο Πορτογάλος μέσος βγήκε από το… ψυγείο για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Ζεράλδες προπονούνταν μόνος του το προηγούμενο διάστημα για κάποιες μέρες, καθώς σε μία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε ακούσει τον Κωστένογλου κι έτσι τέθηκε σε… καραντίνα. Ωστόσο μετά το “συγχωροχάρτι” στον Βράνιες, επέστρεψε και ο Ζεράλδες στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει Άρη.

Ακόμα, εκτός βρίσκονται και οι Τσιγκρίνσκι (τραυματίας) και Λιβάγια. Την προπόνηση παρακολούθησε ο Ίβιτς ενώ πριν την έναρξη της οι παίκτες είδαν βίντεο με παιχνίδια του Άρη.

To Top