ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι μένει εκτός για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες

Πλήγμα στην ΑΕΚ καθώς ο Ντάμιαν Σιμάνσκι θα λείψει για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες έχοντας τραυματιστεί στον τένοντα του μηριαίου.

Χωρίς τον Ντάμιαν Σιμάνσκι θα αναγκαστεί να πορευτεί η ΑΕΚ περίπου ως το τέλος της κανονικής περιόδου και της έναρξης των play-off μετά τον τραυματισμό του 28χρονου Πολωνού χαφ.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ στην ανακοίνωση της ενδεκάδας του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Σιμάνσκι στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη τραυματισμό στον τένοντα του μηριαίου, ψηλά στο αριστερό πόδι, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον χάνει για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Πολωνός μέσος θα μείνει εκτός για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες, κάτι που αναμφισβήτητα αποτελεί πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ο Σιμάνσκι είναι εκ των αρχηγών της ομάδας και ο τρίτος σε λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρόβλεψη πάντα γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η αντίδραση του παίκτη οργανικά στην διαδικασία της αποκατάστασης. Μπορεί δηλαδή αν ο Σιμάνσκι ανταποκριθεί ανάλογα στη θεραπεία, το διάστημα της απουσίας του να είναι μικρότερο.

Ο Σιμάνσκι πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη του σεζόν με την ΑΕΚ, μετρώντας 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ασίστ, και με την απουσία του ο Γενς Γιόνσον θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

To Top