ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι μπαίνει την Πέμπτη και βάζει υποψηφιότητα για Άρη

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναμένεται την Πέμπτη να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και βάζει υποψηφιότητα στο να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη.

Ο «Τσίγκρι», ο οποίος είχε τεθεί νοκ-άουτ εδώ και βδομάδες λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό, ακολουθούσε το διάστημα της διακοπής, αλλά και τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς. Αρχικά η στόχευση ήταν μήπως προλάβαινε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην πάρει το ρίσκο.

Έτσι, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει, ο Τσιγκρίνσκι πρόκειται την Πέμπτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός βάζει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Φυσικά ο Χιμένεθ θα κρίνει το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί καθώς του λείπει ρυθμός. Πάντως όπως και να έχει η επιστροφή του αποτελεί βάλσαμο για τον Σεβιγιάνο τεχνικό καθώς θα μειώσει κατά ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην αμυντική γραμμή, με τους Μπακάκη και Λάτσι να έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

To Top