ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Κλείνει η 4άδα στο Κύπελλο Ελλάδας

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:15, Live Onsports/Cosmote Sport 3) στον επαναληπτικό του 1-1 στο Αγρίνιο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο Αγρίνιο τελείωσε ισόπαλο 1-1, κάτι που σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» έχει ένα προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά. Εκεί ήδη βρίσκονται οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης και περιμένουν τον… τέταρτο της παρέας.

Η ΑΕΚ θα έχει αυτή τη φορά τον Ολιβέιρα, που μπήκε κανονικά στην αποστολή αλλά όχι και τον Τσιγκρίνσκι. Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Στον αντίποδα, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ντίας και οι τραυματίες, Λιάβας, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης και Τζανακάκης. Αντίθετα, Κνετ και Μαρσιάλ συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα των Αγρινιωτών. Στην αποστολή του Παναιτωλικού συμμετέχουν οι: Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Φυτόπουλος, Κέβιν, Καββαδίας, Μαλής, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Μιμίτο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Κνετ και Φερνάντεθ.

To Top