ΑΕΛ:Καταγγελία-σοκ για εγκληματική οργάνωση!

Η διαιτησία του κ. Αντωνίου στον προχθεσινό αγώνα Ηρακλής-ΑΕΛ 0-1 με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε σε βάρος της λαρισινής ομάδας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχει κάνει έξω φρενών τη διοίκηση που χθες έστειλε έγγραφο στην Ένωση Β’ Εθνικής κατηγορίας με θέμα «Καταγγελία εγκληματικής οργάνωσης».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει και της διαδικασίας των πλέι-οφ κλιμακώνει τις διαμαρτυρίες της ενώ ζητάει τον ορισμό ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και την αυτοπρόσωπη παρουσία του κατά την κλήρωση των αγώνων play off αλλά και κατά τον ορισμό των διαιτητών εκάστης αγωνιστικής των play off της Football League.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει από τα πλέι-οφ.

Το κείμενο που έστειλε με θέμα «Καταγγελία εγκληματικής οργάνωσης» η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι,

Μετά τα όσα εγκληματικά συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηρακλής – ΑΕΛ, εναντίον της ομάδας μας με τη μη τηλεοπτική κάλυψη και τη διαιτησία (για την οποία όπως θα δείτε και στο επισυναπτόμενο έγγραφό μας, είχαμε ζητήσει αξιολόγηση διότι ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς) θεωρούμε επιβεβλημένη από πλευράς σας τη λήψη οποιουδήποτε πρόσφορου μέτρου για την περιφρούρηση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό ζητούμε τον ορισμό ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατά την κλήρωση των αγώνων play off αλλά και κατά τον ορισμό των διαιτητών εκάστης αγωνιστικής των play off της Football League.

Εάν δεν ληφθούν τα παραπάνω μέτρα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποσυρθεί από τη διαδικασία των play off.

Αναμένουμε η διοργανώτρια αρχή να πράξει τα βέλτιστα για τη διαφάνεια του πρωταθλήματος».

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΛ στις 30 Μαρτίου είχε στείλει επιστολή προς την ΚΕΔ που ζητούσε να υπάρχει αξιολογημένος διαιτητής στην αναμέτρηση Ηρακλής-ΑΕΛ κάτι που δεν έγινε. Ανέφερε τα εξής:

«Κύριοι,

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα πρωταθλήματος Football League ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και την ΠΑΕ Ηρακλής και λόγω της μεγάλης βαθμολογικής του σημασίας θεωρούμε ότι πρέπει να οριστεί διαιτησία ικανή να χειριστεί με τον βέλτιστο τρόπο τις όποιες καταστάσεις προκύψουν.

Ζητούμε τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητή και παρατηρητών της Super League ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κατάσταση και για τις δύο ομάδες».

Τα δυο συγκεκριμένα έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι υπόνοιες της ΑΕΛ ότι ο διαιτητής δεν θα πήγαινε καλά υπήρχαν πριν την αναμέτρηση και το γεγονός ότι δεν υπήρξε αξιολογημένος διαιτητής δημιουργεί πολλές απορίες και ήδη η ΠΑΕ προσπαθεί να πάρει τα μέτρα της για να μην συμβεί οτιδήποτε στα πλέι-οφ.

Στην κανονική περίοδο γενικά η διαιτησία δεν ήταν καλή για την ΑΕΛ και αν δεν υπήρχαν τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας θα ασχολούνταν ο κόσμος περισσότερο με το θέμα αυτό. Σε κρίσιμα παιχνίδια η ΑΕΛ αδικήθηκε και έχασε πολλούς βαθμούς(όπως π.χ. στη Ζάκυνθο ή εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή).

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Στο μεταξύ η πρόκριση της ΑΕΛ στα πλέι-οφ μετά τη νίκη επί του Ηρακλή με 1-0 έφερε πολλά κέρδη στους παίκτες της ομάδας. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος ανακοίνωσε χθες ότι χαρίζονται τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί για την ήττα στην Καρδίτσα και την ισοπαλία στην Κατερίνη με τον Πιερικό συνολικού ύψους 100.000 ευρώ ενώ θα γίνουν τη Μεγάλη Πέμπτη πληρωμές σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση της διοίκησης αλλά και τη δικαίωσή της γιατί πίστεψε στους ποδοσφαιριστές ενώ πιστεύει ότι στα πλέι-οφ θα παίξουν ακόμα καλύτερα.

Στους παίκτες μίλησε και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος που τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ηρακλή και τους είπε ότι στα πλέι-οφ θα παρουσιαστούν πιο «φρέσκοι» αφού θα έχουν περιθώρια ξεκούρασης και λιγότερο άγχος.

ΤΙΜΩΡΙΕΣ

Εννέα παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα και ένας την κόκκινη στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και αυτοί ήταν οι: Αποστολίδης, Μπανούσης, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Ενγκεσάν, Καρανίκας, Μπόγιοβιτς, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Δεληζήσης και έτσι θα χάσει την επόμενη αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ. Μπόγιοβιτς, Καρανίκας και Μελισσάς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και χάνουν έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες, ενώ πέντε παίκτες της ΑΕΛ βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών. Εννέα κίτρινες έχει ο Μπανούσης, έξι ο Ελιομάρ, ενώ με τρεις είναι οι: Αποστολίδης, Κουρτεσιώτης και Γιάντσης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ AEL FC ARENA

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας των πλέι-οφ (δεν ισχύει για τους κατόχους που πήραν στην αρχή της σεζόν περίπου 250) ενώ έμμεσα φαίνεται ότι θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να παίξει στο Ael Fc Arena τη συγκεκριμένη διαδικασία των αγώνων.

Η ουσία είναι ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη θύρα-10 και τους συνδέσμους είναι πολύ φθηνές. Μόλις 40 ευρώ συνολικά για τη Θύρα-10 και 20 για τους συνδέσμους (4 ευρώ το εισιτήριο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας ότι τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-2015 δεν θα ισχύουν για τους αγώνες της ομάδας στα πλέι-οφ. Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας πλέι-οφ. Αυτό δεν ισχύει για όσους έβγαλαν εισιτήρια διαρκείας μέσω της λίστας των 311. Η διάθεση θα αρχίσει από σήμερα Μ. Τρίτη 7/4/2015 και θα γίνεται για τις θύρες 2 και 3 από τα γραφεία της ομάδας Κύπρου 72 5ος όροφος καθημερινά 11:00-14:00 και 18:00-21:00 και για τις θύρες 4 και 10 από την μπουτίκ της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, ωράριο καταστημάτων.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας πλέι-οφ είναι

VVIP: 200 ευρώ

ΘΥΡΑ 3: 130 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 2-4: 60 ευρώ

ΘΥΡΑ 10: 40 ευρώ

Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 6-8 θα διατεθούν αποκλειστικά στους συνδέσμους στην τιμή των 20 ευρώ.

Οι τιμές των εισιτηρίων στα πλέι-οφ θα είναι:

ΘΥΡΑ 3: 40 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 2-4: 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 6-8: 6 ευρώ

Όλες οι παραπάνω τιμές θα παραμείνουν ίδιες σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στο FC ARENA.

πηγή: eleftheria.gr

To Top