ΑΕΛ: Αμφιβολία για Ζούνιορ-Aντάμοβιτς, ερωτηματικά για Γκαζαριάν-Κάρλος

Η ΑΕΛ Λεμεσού μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον επαναληπτικό με τον Άρη και ο Ντούσαν Κέρκεζ θα στρέψει την προσοχή του σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους οποίους υπολογίζει πολύ στην προσπάθεια της ομάδας του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του philenews.com

“Η πρώτη περίπτωση αφορά στον Ζούνιορ ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις χαμηλά στο δεξί πόδι. Η δεύτερη περίπτωση αφορά στον Αντάμοβιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα πριν τον πρώτο αγώνα με τον Άρη και δεν ήταν τόσο δραστήριος, όσο τον έχουμε συνηθίσει. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της ΑΕΛ τον έριξε από την αρχή στη μάχη του «Κλεάνθης Βικελίδης» και την Πέμπτη αναμένεται πως θα είναι καλύτερος.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις σχετίζονται με τους Ιβάν Κάρλος και Γκαζαριάν, που είχαν χρησιμοποιηθεί στο β’ ημίχρονο του αγώνα ης περασμένης Πέμπτης. Και οι τέσσερις είναι απαραίτητοι στη μάχη με στόχο την πρόκριση και ο προπονητής της ΑΕΛ θα τους ήθελε να είναι πανέτοιμοι την Τετάρτη. Οι δύο πρώτοι είναι σίγουρο πως θα είναι βασικοί, αν και για τον Ζούνιορ θα υπάρχουν οι αμφιβολίες μέχρι και την έναρξη του αγώνα, ενώ ένας από τους Κάρλος-Γκαζαριάν προορίζεται για βασικός στον επαναληπτικό. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση, ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο διακυβεύονται πολλά, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει τώρα πολύ περισσότερα γα τον Άρη, μετά το πρώτο 90λεπτο και μπορεί να καταστρώσει καλύτερα τα σχέδια του. Το πλάνο θα διαφέρει από αυτό του πρώτου αγώνα, με τον προπονητή της ΑΕΛ να ετοιμάζει ένα σύνολο που θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ, αλλά και να έχει περισσότερο χρόνο την κατοχή της μπάλας για να επιτεθεί και να σκοράρει. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, οι απαιτήσεις είναι περισσότερες, με την πρόκληση της πρόκρισης να βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Λεμεσού.

Η κίνηση με την χρησιμοποίηση του Γουίλερ ως βασικός στο αριστερό άκρο αποδείχθηκε πετυχημένη. Αντίθετα δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ν. Τεϊσέιρα από την άλλη πλευρά, όμως είναι γνωστή αξία του και την Πέμπτη αναμένεται πως θα είναι ανεβασμένος. Αν η ΑΕΛ έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της σε καλή κατάσταση, θα έχει και καλύτερη απόδοση.

Από εκεί και πέρα, σε ένα γήπεδο το οποίο η χωρητικότητα του είναι κοντά στις 7000, οι 1500 φίλοι του Άρη που θα βρεθούν στο πέταλο, είναι ικανοποιητικός αριθμός για να φτιάξουν ζεστή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους. Από την πλευρά των φίλων της ΑΕΛ, είναι σίγουρο πως περισσότεροι από 5.000 θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους την ερχόμενη Πέμπτη, για να την βοηθήσουν να φθάσει στην πρόκριση.

Είχε πολλούς διακριθέντες η ΑΕΛ στο πρώτο ματς με τον Άρη, αλλά στον επαναληπτικό θα χρειαστεί να έχει πιο πολλούς σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, για να ελπίζει σε πρόκριση. Το πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ αφορά πρώτιστα στο μηδέν παθητικό. Θα έχει σημασία η ΑΕΛ να κρατήσει καλά στην άμυνα και με υπομονή να φτάσει στο γκολ. Όλα είναι πιθανά, σε ένα παιχνίδι που θα «πέσουν κορμιά» και χωρίς να αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο η μάχη να οδηγηθεί στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι”.

To Top