ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι, αύριο ο Ζίβκοβιτς

Η ΑΕΛ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Σκοπιανό αριστερό μπακ – χαφ Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος υπέγραψε για 2,5 χρόνια.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την τρίτη της προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μετά τους Αντνάν Σετσέροβιτς και Εβγκένι Σικάβκα, οι “βυσσινί” επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον Σκοπιανό αριστερό μπακ – χαφ Νίκολα Γιακιμόφσκι.

Η ανακοίνωση: “Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Γιακιμόφσκι με την υπογραφή του συμβολαίου του χτες το απόγευμα, όταν και η πρώην ομάδα του απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα αποδέσμευσης του. Ήδη από χτες προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον κ. Φέστα για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 9/1 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης”.

Ακόμα η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Στέφαν Ζίβκοβιτς θα βρίσκεται στη Λάρισα την Κυριακή (6/1) για να υπογράψει για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: “Αύριο Κυριακή των Θεοφανείων 6/1 θα είναι στη Λάρισα ο Σέρβος αριστερός μπακ Στέφαν Ζίφκοβιτς, καθώς η χθεσινή πτήση του από Βελιγράδι για Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ακολούθως θα μεταβεί στη Λάρισα. Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων το μεσημέρι της Δευτέρας 7/1 θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών”.

To Top