ΑΕΛ: Βαρύ το κλίμα για Στάνκοβιτς και Φατιόν

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΛ (αντίπαλος του Άρη το Σάββατο) μετά την ήττα από την Ξάνθη και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή προήλθε. Το παιχνίδι χάθηκε από το πουθενά κυρίως λόγω ατομικών λαθών.

Το καμπανάκι χτυπάει πρωτίστως για τον Νίκολα Στάνκοβιτς. Στην Ξάνθη, όμως, φαίνεται πως γράφτηκε και ο δικός του επίλογος στην ΑΕΛ. Για ένα ακόμη παιχνίδι έκανε σοβαρά λάθη και η υπομονή όλων εξαντλείται. Είναι πολύ πιθανό να δει και αυτός την πόρτα της εξόδου και να κινηθούν οι Θεσσαλοί για δύο αριστερά μπακ τον Ιανουάριο.

Σίγουρα θα γίνει μία μεταγραφή βασικού για το αριστερό άκρο της άμυνας και… βλέπουμε για τον δεύτερο. Εάν χρειαστεί στη χειρότερη, θα καλυφθεί εκ των έσω. Υπάρχουν, άλλωστε, παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και εκεί.

Εν τω μεταξύ, άλλος ένας ποδοσφαιριστής προβληματίζει τελευταία με την απόδοσή του (και όχι μόνο). Ο λόγος για τον Άντονι Φατιόν. Ο Αλβανός χαφ, που αντικαταστάθηκε στα Πηγάδια, δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος πια. Είναι εξ των αρχηγών, βασικός και από τους παλιότερους παίκτες της ΑΕΛ. Όλα, όμως, κάνουν τον κύκλο τους και υπάρχουν σκέψεις εντός των τειχών πως ήρθε η στιγμή να κλείσει και ο δικός του.

To Top