ΑΕΛ Λεμεσού: Αυτό είναι το μπάτζετ για τη νέα σεζόν, όλες οι πληροφορίες για τα διοικητικά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΛ, ενώ στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active, ο Πανίκος Θεοδοσίου παρέθεσε επιπλέον πληροφορίες.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Αντρέας Σοφοκλέους δεν θα παραμείνει στην προεδρία των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, ωστόσο εξέλιξη προκύπτει και στα οικονομικά που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες το μπάτζετ της ΑΕΛ θα μειωθεί κατά 400.000-500.000 ευρώ και την ερχόμενη σεζόν (2019-20) θα κυμαίνεται στο 1.500.000 ευρώ περίπου. Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη λήξασα σεζόν ήταν λίγο πάνω από τα 2.000.000 ευρώ.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, είναι ορατό το ενδεχόμενο να προκύψει Γενική Συνέλευση η οποία θα θέσει τους μετόχους της εταιρείας προ των ευθυνών τους. O Σοφοκλέους δεν θα συνεχίσει καθώς παρουσιάζεται πολύ απογοητευμένος αφού η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας από τους φιλάθλους της ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων βλέποντας τα νούμερα των άλλων ομάδων δείχνει πολύ προβληματισμένος, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται πως θα ψάξει τους επιφανείς ΑΕΛίστες οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να μάθουν τι συμβαίνει στην ομάδα της Λεμεσού. Εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών καθώς η απόφαση του Σοφοκλέους είναι ειλημμένη.

To Top