ΑΕΛ Λεμεσού: Διοικητική κρίση και αποχώρηση του προέδρου

Πάλι από την αρχή στην ΑΕΛ Λεμεσού, η οποία μπαίνει σε διοικητική κρίση. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους επιμένει στην αποχώρηση του και το έκανε ξεκάθαρο, πως έφθασε η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως μετέδωσε το goal.philenews.com: «Δεν πάει άλλο, πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ενόσω με θεωρούν δεδομένο, η ΑΕΛ δεν θα προχωρεί, αφού πιστεύουν πως θα χρηματοδοτώ μια ζωή την ΑΕΛ. Πόσο χαμηλά πρέπει να μειωθεί ο προϋπολογισμός για να καταλάβουν όλοι πως ήλθε ο καιρός της αλλαγής…», ανέφερε μεταξύ άλλων στους τριάντα περίπου παρευρισκόμενους στην χθεσινή συνάντηση στο βοηθητικό της ΑΕΛ.

Έδωσαν το παρών τους δύο πρώην πρόεδροι, οι Δημήτρης Σολομωνίδης και Γιώργος Φρανζής και άλλοι παλιοί παράγοντες, χωρίς όμως να βγει κάτι θετικό. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, μετά τον τελικό του κυπέλλου φαινόταν πως ο Σοφοκλέους ήταν αποφασισμένος για την έξοδο του από τα διοικητικά. Η αδιαφορία που παρατηρείται και η έλλειψη διάδοχης κατάστασης βάζει σε βαθύ προβληματισμό τον απλό κόσμο, που αγωνιά γα το μέλλον του συλλόγου”.

To Top