ΑΕΛ Λεμεσού: Ψάχνει… συμπαίκτες ο πρόεδρος Σοφοκλέους

Δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό της η ΑΕ Λεμεσού ως προς τα οικονομικά της, γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους αναζητά οικονομικούς “συμπαίκτες”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το ρεπορτάζ του goal.com.cy αναφέρει: “Στην ΑΕΛ έπονται εξελίξεις, αλλά κανείς δεν ξέρει ποτέ και ποιοι θα είναι οι επόμενοι νέοι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Μετά τον Ιβάν Κάρλος, που ανακοινώθηκε πριν από τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου, ο Βόσνιος τεχνικός έχει κάποιες περιπτώσεις στο μυαλό του, όμως προς το παρόν υπάρχουν εμπόδια.

Για να γίνουν μετεγγραφές πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι, εισπράττοντας όμως και χρήματα. Παράλληλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει το διοικητικό, κατά πόσο θα βρει συμπαίκτες ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους για να συνεχίσει. Το τοπίο είναι θολό, γιατί ακόμη και αν συνεχίσει να ηγείται  της ΑΕΛ ο κ. Σοφοκλέους, δεν πρόκειται να ανεβάσει τον προϋπολογισμό. Ο λόγος  είναι απλός και το ανέφερε, όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν ο διευθυντής Δημήτρης Γιανέλλης. Επειδή, κάποιοι το πέρασαν χωρίς να το αγγίξουν, υπενθυμίζουμε πως στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, ο κ. Γιανέλλης τόνισε με έμφαση πως η ΑΕΛ αι-μο-ρρα-γεί οικονομικά. Η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένα μικρό θαύμα, αλλά χωρίς έσοδα και στη νέα σεζόν δεν θα μπορέσει να προχωρήσει, κάνοντας το βήμα παραπάνω.

Η κάρτα φιλάθλου έχει… τσακίσει οικονομικά την ομάδα της Λεμεσού. Με τα ίδια περσινά νούμερα σε παρουσία φιλάθλων  στα γήπεδα και στα εισιτήρια διαρκείας, η ΑΕΛ θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, στο τελευταίο πάρτι που διοργάνωσε η σύζυγός του με την ευκαιρία της κατάκτησης του κυπέλλου,  δεν κρύφτηκε και ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του πως θα αποχωρήσει, αφού είναι αδύνατον να τραβά μόνος το κουπί. Ο κόσμος ήταν απών την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Εμφανίστηκε στον τελικό και στους πανηγυρισμούς, οι επιφανείς δεν βοηθούν, οπότε σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να αποχωρήσει.

Το είπε και άλλες φορές, ότι θα έφευγε αλλά έκανε πίσω, καθώς δεν έβλεπε διάδοχη κατάσταση. Τώρα όμως, η ΑΕΛ είναι κυπελλούχος και αν υπάρχει ευκαιρία να περιμαζέψει όλες τις δυνάμεις της, αυτή είναι η τωρινή. «Δεν γίνεται να τα περιμένουν όλα από έναν άνθρωπο…», έχει πει σε συνεργάτες του. Η ΑΕΛ κουβαλά 90 χρόνια ιστορίας και καλό θα ήταν να γίνει μια προσπάθεια ανασυγκρότησης. Τα πανηγύρια τελειώνουν και τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουν όλοι νέα αρχή, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα τους”.

Μάλιστα σήμερα η διοίκηση με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την έκτακτηση γενική συνέλευση στις 11 Ιουλίου: “Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, ενημερώνει και προσκαλεί τους μετόχους της ότι την Πέμπτη 11/07/2019 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων Saint George.

Μεταξύ των θεμάτων θα είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός της εταιρείας”.

To Top