ΑΕΛ: «Ο Γιουνές ζήτησε να περάσει από ιατρικά κι εργομετρικά και το αίτημά του έγινε δεκτό»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως ο Χαμζά Γιουνές, έκανε αίτημα να βρεθεί στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις κι αν αυτές είναι καλές να υπογράψει με τους Θεσσαλούς να το δέχονται!

Ανατροπή ίσως έχουμε στην περίπτωση του Χαμζά Γιουνές για την ΑΕΛ. Αν και την Δευτέρα εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία η ΠΑΕ ενημέρωνε πως δεν κινείται για τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας γνωστούς και τους λόγους αυτής της απόφασης, με νέα ανακοίνωση την Τετάρτη, γνωστοποίησε πως ο πρώην φορ της Ξάνθης και του Άρη έκανε αίτημα να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι αν αυτές είναι καλές να υπογράψει, με την ΑΕΛ να το αποδέχεται!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Hamza Younes μετά τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των λόγων με τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, επικοινώνησε σήμερα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε να του επιτρέψουμε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι άριστα, τότε να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του και το αίτημα του έγινε δεκτό».

To Top