ΑΕΛ: Πήρε Ηλιάδη, τέλος ο Σικάφκα

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Λάρισας ο Εβγκένι Σικάφκα, αφού δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 27χρονος επιθετικός δεν υπολογιζόταν τη φετινή σεζόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στο πρώτο μισό της Super League 1. O Λευκορώσος φορ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 17 συμμετοχές και σκόραρε δύο τέρματα.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εβγκένι Σικάφκα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, Θεοχάρη Ηλιάδη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Διαγόρα στη Football League. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών με τον ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Ηλιάδη. Ο Θεοχάρης Ηλιάδης είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται ως στόπερ

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 είχε 13 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League με την ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου από όπου έμεινε ελεύθερος, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΠΑΕ Βόλος, στον Πιερικό, στον Αστέρα Ιτέας και στη γερμανική Budissa Bautzen”.

 

To Top