ΑΕΛ: Ρήξη χιαστού ο Χούμπτσεφ, χάνει τη σεζόν

Δίχως τον βασικό της αριστερό οπισθοφύλακα, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, θα πρέπει να πορευτεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ΑΕΛ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, πράγμα που μεταφράζεται σε απουσία από την αγωνιστική δράση για περίπου έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δυστυχώς η αρχική διάγνωση του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και του φυσικοθεραπευτού μας κ. Ζαχαρή επαληθεύτηκε.

Ο εξαίρετος νεαρός ποδοσφαιριστής μας Χρίστοφορ Χούμπτσεφ από το μαρκάρισμα του Γιαννιώτα, στο οποίο δυστυχώς δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ και ο Γιαννιώτας συνέχισε τη φάση χωρίς βεβαίως να έχει αντιληφθεί τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστού μας, υπέστη ολική ρήξη προσθίου χιαστού.

Ευτυχώς δεν έχει υποστεί καμία ζημιά στους μηνίσκους και στους άλλους συνδέσμους. Δυστυχώς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα επανέλθει πιο γερός από πριν.

Ούτε ο ποδοσφαιριστής μας ούτε κανείς από την οικογένια της ΑΕΛ επιρρίπτουμε ευθύνη στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιαννιώτα, ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ήρθε στα αποδυτήρια μας για να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή μας φανερά στεναχωρημένος για αυτή την άτυχη στιγμή».

To Top