Αζάρ – Αντσελότι: Τόσο καλός που ξεπερνά και τις προσδοκίες στη Ρεάλ

Σε τέτοια κατάσταση που δεν το περίμενε κανείς στην Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε καν ο Αντσελότι με τους συνεργάτες του, έχει επιστρέψει ο Εντέν Αζάρ που από τις πρώτες προπονήσεις δείχνει ότι φέτος θα είναι… ένας άλλος.

Ο Βέλγος αστέρας έπειτα από τρία χρόνια ταλαιπωρίας, τραυματισμών και αδυναμίας να βρει σταθερότητα και συνέπεια για να προσφέρει στους «μερένγκες», δείχνει από το φετινό καλοκαίρι ότι τα αφήνει όλα πίσω του και προσπαθεί να γίνει σημαντικός ενόψει της νέας σεζόν.

Η AS αναφέρει ότι πέρα από το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση αναφορικά με τα κιλά του, μέσα στο καλοκαίρι, εντυπωσιάζει τον Αντσελότι και τους συνεργάτες του στις πρώτες ημέρες των προπονήσεων της προετοιμασίας.

Λέγεται ότι όταν επέστρεψε στην γενέτειρά του για τις καλοκαιρινές του διακοπές, συμβουλεύτηκε έναν personal trainer που έχει δουλέψει και με την εθνική ομάδα του Βελγίου και τήρησε κατά γράμμα όσα άκουσε, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

To Top