Αζάρ: «Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Μουρίνιο»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Εντέν Αζάρ ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε γνωστή την επιθυμία του να εργαστεί εκ νέου μαζί του.

Συνέντευξη στην βελγική εφημερίδα «ΗLN» έδωσε ο άσος της Τσέλσι Εντέν Αζάρ.

Σε αυτή ο Βέλγος σταρ των «μπλε» έκανε γνωστό πως αν του δινόταν η δυνατότητα να δουλέψει ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο θα το έκανε, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι στην τελευταία σεζόν του Πορτογάλου στον πάγκο των Λονδρέζων τα πράγματα δεν ήταν ευχάριστα.

«Aν τώρα με ρωτήσουν με ποιον προπονητή θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, τότε θα έλεγα: Μουρίνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο 27χρονος έσπευσε να υπερασπιστεί τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας τα εξής ακόλουθα: «Όλοι γνωρίζετε πως αν τα αποτελέσματα είναι φτωχά, αρχίζει να κριτικάρει τους παίκτες. Όμως αυτό μπορώ να το δεχτώ γιατί είναι μέρος του χαρακτήρα τουΑν όμως κερδίζεις, ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορείς να φανταστείς. Τότε γίνεται φίλος σου, μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις. Θέλεις μια μέρα ρεπό σου δίνει δύο. Αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πολλές δοκιμές παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός προπονητής. Μπορεί να μην είναι τόσο περιπετειώδης όσο ο Γκουαρντιούλα, αλλά όταν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα με τον Μουρίνιο, πετύχαμε πολλά γκολ και κάναμε καλά παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αζάρ δοθείσης της ευκαιρίας έσπευσε να παραδεχτεί πως δεν μετανιώνει για τίποτα, παρά μόνο για το γεγονός ότι δεν έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται κάτω από τις οδηγίες του Special One: «Σε αυτά τα δώδεκα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, είχα μια κακή σεζόν- τους τελευταίους έξι μήνες υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, αλλά ήταν εν μέρει δικό μου λάθος. Μετά τον τίτλο, είχαμε ζητήσει από τον Μουρίνιο επιπλέον διακοπές και μας το επέτρεψε».

Παράλληλα ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο ίδιος έσπευσε να στείλει και ένα μήνυμα προς τους παίκτες τη;ς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πράξτε καλά, κερδίστε κάτι μεγάλο και ο Ζοσέ Μουρίνιο θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος».

To Top