ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αηδία! Για συνθήματα κατά Τσίπρα, Κοντονή τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο Άρης!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πριν από λίγο τιμωρία για τον Άρη για τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης! 

Απόφαση που προκαλεί αηδία, μια και αφορά τα όσα έγραψε ο… ευαίσθητος διαιτητής από την Κοζάνη, κάποιος Ζούγρας (ήθελε κι αυτός να γίνει γνωστός προφανώς…) για συνθήματα σε βάρος του Τσίπρα και του Κοντονή! Την ίδια ώρα, βέβαια, σβήνουν ποινές για βιαιοπραγίες, καταστροφές και κλείνουν τα μάτια στην σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αηδία για την υποκρισία!

Oι “κιτρινόμαυροι” τιμωρήθηκαν με μία (1) αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Επίσης ο Άρης απαλλάχθηκε για τις κατηγορίες που αφορούν τον αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

-Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης» για κατ’ εξακολούθηση αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1, 2, 15 παρ. 1, 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ» και «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλούμενου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» α. χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αριθμός απόφασης 79).

To Top