Αηδία για την υποκρισία! Ο Αραβίδης του «ύποπτου φακέλου» ζητάει την παρέμβαση του Εισαγγελέα!

Η αηδία και η υποκρισία ξεχείλισαν τα τελευταία 24ώρα, αφού μετά από ένα μπαράζ προπαγάνδας που ξέσπασε με τη λήξη της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο, ο Πανιώνιος ‘ξαναχτύπησε’ μέσω του αρχηγού του, Χρήστου Αραβίδη.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr «μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων», με πρωτοβουλία του Χρήστου Αραβίδη ήρθαν σε επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και ζήτησε την παρέμβασή του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας τόνισε ότι πρέπει να παρέμβει αθλητικός Εισαγγελέας, για να καταγράψει τις μαρτυρίες όλων των εμπλεκομένων και να επιβληθούν οι ποινές στους υπεύθυνους».

Βέβαια, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη… ευαισθησία δεν έδειξε ούτε ο ΠΣΑΠ ούτε ο ίδιος, όταν το όνομά του συμπεριλήφθηκε στον πολυσέλιδο φάκελο και στην δικογραφία με τα «ύποπτα παιχνίδια».

Και κάτι ακόμα: δεν είδαμε τον Αραβίδη να ζητάει την επέμβαση του Εισαγγελέα, όταν πέρυσι ο ίδιος προπηλάκιζε τους παίκτες του Άρη, όπως δείχνει και η φωτογραφία.

To Top