Αηδία για τη νέα καραμπινάτη “πλαστογραφία”! Με πέναλτι-δώρο από Κουκουλάκη η Βέροια ισοφάρισε στο 90′! (video)

“Στην εκπνοή του αγώνα η Βέροια τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Ατρόμητο, χάρη σε ένα πέναλτι “ανακάλυψη” του Κουκουλάκη σε… βουτιά του Ντόγου στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο πρώτος σκόρερ της βασίλισσας του Βορρά, ο Μπεν Μοχάμεντ”.

Η εισαγωγή αυτή δεν είναι του PRESSARIS. Δεν είναι κάποιου που ξαφνικά προσπαθεί να βρει εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Πρόκειται για την εισαγωγή ενός εκ των κορυφαίων αθηναϊκών σάιτ της χώρας, του sentragoal σχετικά με τον αγώνα Βέροιας-Πανιωνίου.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια: “Η Βέροια έδειχνε να μην έχει τρόπο να φτάσει στο γκολ, αλλά είχε την βοήθεια του Ηρακλειώτη διαιτητή, ο οποίος… είδε πέναλτι. Μία λανθασμένη απόφαση, η οποία και αλλοίωσε το παιχνίδι είχε και ο βοηθός του Θανασακούδης που υπέδειξε λανθασμένα τον Νάστο (βγήκε απέναντι από τον Καντιμοίρη, με τους Παπαδόπουλο και Μπρίτο αριστερά του) σε θέση οφσάιντ (74′)”. Άρα το 0-2 έγινε 1-1! Καραμπινάτη “πλαστογραφία”!

ΣΚΟΡΕΡ: 90′ πεν. Μπεν – 15′ πεν. Ούμπιντες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΚΌΚΚΙΝΕΣ: –

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14′ Αμαραντίδης – 19′ Παπαδόπουλος, 95′ Γκαρσία

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Οστοϊτς (85′ Ντόγος), Σιόντης (81′ Μάνος), Μοχάμεντ, Βεργώνης, Μπαργκάν (68′ Παυλίδης), Γκονσάλβες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες (91′ Ούμπιντες), Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο (69′ Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (81′ Ναπολεόνι).

Βέροια – Ατρόμητος 1-1 τα γκολ 29η αγωνιστική από greeksuperleague

To Top