ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αηδία! Διαιτητικές “σφαγές” υπέρ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και μέλος της ΚΕΔ κουμπάρος του Τεβεκέλη!

Την ώρα που ο μηχανισμός προπαγάνδας έστησε στον τοίχο τον Άρη για μια αμφισβητούμενη φάση, κι ενώ η διαιτησία Τζοβάρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλοίωσε ξεκάθαρα το παιχνίδι υπέρ της αθηναϊκής ομάδας (Θυμηθείτε ΕΔΩ), συνεχίζονται τα όργια στον βωμό πρώην και νυν… αρχηγών της παράγκας. Χωρίς καμία αιδώ, χωρίς κάποιοι να κοκκινίζουν από ντροπή ή να διαρρηγνύουν τα ιμάτια της υποκρισίας τους…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η 12η αγωνιστική θα περάσει κι αυτή  στην ιστορία ως μια αγωνιστικής απόλυτης σήψης για την αηδία που προκαλεί στην ωμή αλλοίωση του πρωταθλήματος υπέρ πρώην και νυν εξυγιαντών!

Στην Λαμία, γελάνε και οι πέτρες με μια ακόμη εξόφθαλμη αβάντα υπέρ του “μεγάλου χορηγού”. Πέναλτι που θυμίζει αγώνα βόλεϊ σε βάρος του ΠΑΟΚ, δεν δίνεται με ωμό, κυνικό τρόπο (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Στο Καραϊσκάκη, μια από τα ίδια. Ο μόνιμα ευνοημένος επί σειρά ετών Ολυμπιακός, αποκτάει πλεονέκτημα με γκολ οφσάιντ, που θα σφύριζε και ο Μαρινάκης!

Και για τις δυο ομάδες, όπως και για τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται χαριστικά στην Σούπερ λίγκα ή την ΑΕΚ, τα σφυρίγματα έχουν “σημαδέψει” την τράπουλα. Κραυγαλέα και εκκωφαντικά!

Αηδία και σήψη… Την ίδια ώρα περνάει στα… ψιλά, μια άλλη είδηση. Όπως έχει διαρρεύσει στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας Αλέκος Τικόζογλου ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα!

Πού είναι το… μεμπτό; Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν από κανένα «δείχνουν» τον Τικόζογλου να καλύπτει το κενό που άφησε ο Γιάννης Τσαχειλίδης στην ΚΕΔ! Υπάρχει όμως μια μικρή “λεπτομέρεια”.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr: “Η πολύ πιθανή εξέλιξη είναι προφανώς επιθυμία τόσου του Ιβάν Σαββίδη ,όσο και του Βαγγέλη Γραμμένου με το οποίο είχε αγαστή συνεργασία σε θέματα ορισμών στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης! Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση σαφώς και θα ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων όχι φυσικά για τον κ.Τικόζογλου τόσο , όσο για το γεγονός πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι κουμπάρος με το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μάλαμα  Τεβεκέλη”.

Καληνύχτα και καλή τύχη!

To Top