ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αηδία! Πανελλαδική κατακραυγή και ξεμπρόστιασμα για το γκολ-έκτρωμα της Λαμίας!

Αηδία και πανελλαδική κατακραυγή για το γκολ-έκτρωμα της Λαμίας! 

Όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή που μπήκε το… πλαστογραφημένο γκολ της ομάδας που σπρώχνεται χωρίς ντροπή, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

ΟΛΑ τα σάιτ της Ελλάδας ξεμπροστιάζουν το “ιστορικό γκολ”!

Πάρτε μια γεύση:

sport24.gr: Και οι πέντε οφσάιντ! Με καταφανέστατο γκολ οφσάιντ του Μπουλούλη κι ενώ ο σκόρερ και άλλοι τέσσερις παίκτες των Φθιωτών δεν καλύπτονταν από παίκτες του Πανσερραϊκού, η Λαμία άνοιξε το σκορ επί των “λιονταριών”. Ο βοηθός από την Πιερία, Παναγιώτης Συμεωνίδης, αν και ήταν σε πολύ καλή θέση, δεν υπέδειξε την παράβαση και το γκολ των “κυανόλευκων” κακώς μέτρησε.

sport-fm.gr: Γκολ-μύθος: Πέντε παίκτες οφσάιντ στο γκολ της Λαμίας! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες της Λαμίας ήταν εκτεθειμένοι στη φάση με την οποία κάνει το 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον επόπτη να χάνει μια πανεύκολη φάση, αφού η μπάλα ήταν στημένη.

sentragoal.gr: Μισό στρέμμα οφ σάιντ, η μισή Λαμία Ποιος Βίκτορ Κασάι, ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο, ποιο Τσάμπιονς Λιγκ καλοί μας φίλοι. Football League και ξερό ψωμί. Αν την προηγούμενη εβδομάδα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι αποφάσεις του Ούγγρου ρέφερι Βίκτορ Κασάι στη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν με 4-2 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είστε πολύ πίσω.

gazzetta.gr: Η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στον Πανσερραϊκό με γκολ οφσάιντ του Μπουλούλη, σε μια φάση όπου πέντε (!) παίκτες της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ ήταν σε αντικανονική θέση.

contra.gr: ΑΠΙΘΑΝΟ! Πέντε παίκτες οφσάιντ στο γκολ της Λαμίας! Φαίνεται πως ο επόπτης αποκοιμήθηκε στο γκολ με το οποίο η Λαμία προηγήθηκε του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση του Σαββάτου

To Top