ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αηδία: Οι “εξυγιαντές” οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν εν χορώ μια δολοφονία! (video)

Αηδία και μόνο! Οι “εξυγιαντές” οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν εν χορώ μια δολοφονία! 

Σοκ και μόνο. Αποτροπιασμός και φαινόμενα που σε κάνουν να αηδιάζει και να εξοργίζεσαι με το που φτάνουν μερικοί που θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Οπαδοί να τραγουδούν εν χορώ και να πανηγυρίζουν για τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου, του Βούλγαρου φιλάθλου, που έφυγε άνανδρα και ύπουλα, συνθέτουν μια εικόνα ντροπής!

Συνέβη χθες στο ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Λίγα μόλις λεπτά αφότου έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού (για την οποία σήμερα η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις), ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτοκίνητο και να καταλήξει σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Κι αντί ο θάνατος να φέρει προβληματισμό ή την επέμβαση του εισαγγελέα προφανώς… ενθουσίασε τους οπαδούς που είδαν έναν… κοτζάμ μεγαλοεπιχειρηματία να μπουκάρει με όπλο στο γήπεδο!

Το βίντεο και όσα ακούγονται σε αυτό είναι σοκαριστικά και αηδιαστικά. Ακούγονται τα εμετικά στο 30’17» του βίντεο, με την ένταση μάλιστα ολοένα και να ανεβαίνει και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να δείχνουν τον… πολιτισμό τους, πάνω απ’ το πτώμα ενός νεκρού ανθρώπου.

To Top