ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αηδόνης: Mηδέν επίσημη συμμετοχή, τέσσερις χαρακτηριστικές “στιγμές”

Ο Αντώνης Αηδόνης αποχώρησε χθες από τον Άρη, πριν καν προλάβει να καταγράψει επίσημη εμφάνιση!

Ο 22χρονος ομογενής από τη Γερμανία έλυσε χθες τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους και θα μπορούσαμε να σταθούμε σε τέσσερις ημερομηνίες, αποτελώντας ήδη παρελθόν για τον Άρη, πριν καταφέρει να γίνει παρόν.

Συγκεκριμένα:

27 Ιουνίου 2023: Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του με εισήγηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός χρόνου… Ο ίδιος δήλωνε: “Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και έρχομαι στον Αρη με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και μεγάλη δίψα να παίξω μπάλα και να διακριθώ με την ομάδα μου. Οι εμπειρίες που έχω από τη Γερμανία θα με βοηθήσουν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της”.

20 Ιουλίου 2023: Ο Μπράμπετς τραυματίζεται στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και ο Αηδόνης περνάει μόλις στο 18′ στον αγωνιστικό χώρο, στην Ευρωπαϊκή πρόβα τζενεράλε… Ήταν τα τελευταία αγωνιστικά λεπτά σε φιλικό επίπεδο για τον νεαρό. Έκτοτε συμπεριλήφθηκε μεν σε κάποιες αποστολές, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

26 Ιουλίου 2023: Ο Άρης δεν έχει συμπεριλάβει τον Αηδόνη στην Ευρωπαϊκή λίστα και ο Τόλης Τερζής απαντάει σε σχετική ερώτηση πριν από το πρώτο ματς με την Αραράτ: “Είναι μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον. Στην προπόνηση πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, τα οποία τα έχουμε συζητήσει. ¨Εχει παίξει σε όλα τα φιλικά αλλά άλλο τα φιλικά και άλλο το επίσημο”.

26 Σεπτεμβρίου 2023: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Αντώνη Αηδόνη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”. Μέσα σε 25 λέξεις γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους…

To Top