Αθανασίου: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, έχουμε όμως ανάγκη τους βαθμούς”

Στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Αθανασίου. Ο νεαρός πορτιέρο του ΠΑΣ σημείωσε ότι η ομάδα χτίζεται καθημερινά από το καλοκαίρι και πως θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στον Άρη γιατί έχει ανάγκη τους βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασίου:

Για το ότι προσπάθησε ο ΠΑΣ να κάνει την ανατροπή όπως στο παιχνίδι με την Ιωνικό: «Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε έρθει μ’ ένα στόχο, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο αυτό δεν μας έκανε να σταματήσουμε, προσπαθήσαμε όπως και στην Νεάπολη, όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης να πάρουμε κάποιο βαθμό και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με θάρρος για τον επόμενο αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας χτίζεται από το καλοκαίρι καθημερινά με πολλή δουλειά, προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο. Την Κυριακή παίζουμε με τον Άρη που είναι μεγάλη ομάδα και αυτό το καταλαβαίνουμε αλλά εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπορούμε».

To Top