ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθανασιάδης: “Δώσαμε τη μάχη μας στο δικαστήριο, ο Μπέος είπε δυο φορές ότι δεν φταίει ο Άρης”

Ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης της νομικής μάχης που έδωσε σήμερα στην Αθήνα η ΠΑΕ Άρης ήταν ο Θοδωρής Αθανασιάδης.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για τα όσα συνέβησαν στη δικαστική αίθουσα που αφορά την αγορά εισιτηρίων στο παιχνίδι ενάντια στον Βόλο, υπογραμμίζοντας πως ο Αχιλλέας Μπέος είναι δυο φορές ότι δεν φταίει ο Άρης για τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά:

Για την δικαστική μάχη: Ήταν αρκετά δύσκολη η διαδικασία, προφανώς αντιλαμβανόμενη η πλευρά του Βόλου για όλα αυτά που έγιναν, είχε μεγάλο επιτελείο μαζί της και 2-3 μάρτυρες, μεταξύ αυτών και του δημάρχου.

Για την έλλειψη του ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμου στα εισιτήρια: Για όποιον γνωρίζει την διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων, τα εισιτήρια που είναι από την Viva, φαίνεται από ποια εταιρεία προέρχονται. Όσα εκδίδονται και από την ΠΑΕ Βόλος, φαίνονται και αυτά, παρ’ όλο που έχουν παλαιότερη ημερομηνία, 05/10, είναι πολύ εμφανές αυτό. Αυτά όλα, λοιπόν, έγραφαν, ΠΑΕ Βόλος. Δεν είχαν εκδοθεί από την Viva.

Εγώ, παρ’ όλα αυτά, εκτός από τα εισιτήρια που είχαν κομμένο το απόκομμα εισόδου, με τον κώδικα, είχα και εισιτήριο ανθρώπου που δεν μπήκε μέσα, οπότε δεν του είχαν κόψει καθόλου το εισιτήριο, ήταν δεμένο με το απόκομμα του, το οποίο κόβουν κανονικά στην είσοδο. Οπότε, το κατέθεσα και αυτό, όπως κατέθεσα ότι δεν μας ζήτησε κανένας ΑΜΚΑ ή ονοματεπώνυμο, ή ότι δεν μας άφησαν να πληρώσουμε μέσω POS, με σκοπό να εξαφανίσουν ίχνη. Επίσης, στο εισιτήριο δεν ανέγραφε ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμο. Και όλα αυτά, όλως τυχαίως, εκδόθηκαν ταυτόχρονα και την ίδια ώρα.

Για την κατηγορία επεισοδίων: Από ότι κατάλαβα, η δική μας νομική υποστήριξη, βασίζεται σε συγκεκριμένο άρθρο που δεν έχει σχέση ο φιλοξενούμενος, από την στιγμή που εκδόθηκαν εισιτήρια και δεν πήρε επισήμως εισιτήρια ο Άρης. Ένα μεμπτό σημείο και το λέω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, είναι ότι εστίασε η δικαστής στο θέμα των επεισοδίων. Εκεί, είναι ο μεγάλος μας φόβος.

Ο Βόλος αναμφισβήτητα θα τιμωρηθεί, αλλά φοβόμαστε το κομμάτι των επεισοδίων, για το οποίο με ρώτησε και με ξαναρώτησε η πρόεδρος. Της είπα ότι δεν έγιναν επεισόδια, ήταν πολύ επιδερμικά, το καμουφλάραμε το θέμα. Αυτοί παρουσίασαν φωτογραφίες, τι ισχύει σε αυτές κανένας δεν ξέρει. Από σπασμένα είδη υγιεινής κλπ.

Ήταν μία πολύ καλή μάχη και ήταν πολύ σημαντική η παρουσία μας, πολύ αινιγματική η παρουσία, χωρίς παρουσία μαρτύρων.

Σήμερα θα βγει η απόφαση, αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τιμωρηθεί η ομάδα, θα γίνει άμεσα έφεση. Προβλέπεται, έτσι και άλλη κάθοδος.

Για τον πρόεδρο του Βόλου, που εμφανίστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης: Παρ’ όλα τα αισθήματα μου, που δεν αφορούν αυτά που θα πω για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είπε κανά δύο φορές, πως ο Άρης δεν έχει ευθύνη για ότι έγινε.

Τέλος, η αναμονή έκδοσης της απόφασης: Εδώ είναι σαν να λες ότι αν δεν έδινες εισιτήρια να μπουν μέσα, ή αφού ενώ έδωσες, αν τους άφηνες να μπουν όπως μπήκαν οι οπαδοί της άλλης ομάδας, αν το έκανες εξαρχής αυτό και με τους οπαδούς του Άρη, δεν θα υπήρχαν προβλήματα.

To Top