Αθανασιάδης: «Καμία απόφαση εν θερμώ» – Παραιτείται ο Τσιώλης

«Δεν παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Πρώτα θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συνέβη απόψε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε σχετικά με το θέμα Τσιώλη ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κατά την έξοδό του από το ΟΑΚΑ έκανε την παραπάνω δήλωση μιλώντας στο σάιτ sentragoal.gr όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του 52χρονου προπονητή στην ομάδα, μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ.

Το… κλίμα, πάντως, για τον Σάκη Τσιώλη παραμένει βαρύ και το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει από τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την εύρεση του αντικαταστάτη του, αν και προηγείται το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την ίδια ώρα, από το περιβάλλον του Τσιώλη τονίζεται ότι ο 52χρονος προπονητής είναι αποφασισμένος να υποβάλει την παραίτησή του. Ακόμη κι αν η διοίκηση προσπαθήσει να τον μεταπείσει, ο Θεσσαλός τεχνικός έχει πάρει την απόφασή του να παραιτηθεί, θεωρώντας ότι δεν μπορεί πλέον να αλλάξει την κατάσταση.  

To Top