ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αθανασιάδης: «Ούτε εγώ ξέρω αν πέρασε η μπάλα – Χάρηκα για τον Χουτεσιώτη»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε για τη σημασία της νίκης που πέτυχε η ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», σχολίασε τη φάση του γκολ του Άρη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.  «Ούτε εγώ ξέρω αν πέρασε η μπάλα. Χάρηκα για τον Χουτεσιώτη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ:

«Δεν μπήκαμε πολύ καλά, μας πίεσε ο Άρης, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα… Το θετικό είναι ότι ισοφαρίσαμε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν το γκολ αγχωνόμασταν, αλλά το σημαντικό είναι πως σκοράραμε».

Για τη φάση του γκολ του Άρη είπε: «Την έβγαλα την μπάλα, αλλά… ούτε εγώ ξέρω αν πέρασε. Είναι 50-50, δεν μπορώ να πω».

Για τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος είπε: «Το σημαντικό είναι πως είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, να πιέσουμε περισσότερο και να φέρουμε την μπάλα σε σημεία που είμαστε απειλητικοί. Έχει σημασία ότι μείναμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος, γιατί θυμόμαστε τι έγινε στο παιχνίδι εδώ στην τελευταία αγωνιστική».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το πέρσι ήταν πέρσι, κοιτάμε τι θα κάνουμε φέτος».

Για την απόδοση του Λευτέρη Χουτεσιώτη, που είχε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις για τον Άρη, είπε: «Χάρηκα γι’ αυτόν. Ο Λευτέρης είναι πολύ καλό παιδί και του είπα να το απολαύσει. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μετά από τόσο καιρό αλλά τα πήγε εξαιρετικά. Συγχαρητήρια και να τον έχει ο Θεός καλά».

To Top